VERweven VERwonderen

VERweven VERwonderen wil verbinding stimuleren. Daarom nodigen ze alle buurtbewoners uit om deel te nemen aan de collectieve creatie van een groots wandtapijt. Eén voor één weven ze mee en dragen zo individueel bij tot een gemeenschappelijk kunstwerk.

Met de opbrengst van de Growfunding bekostigen ze het weefgetouw, transport naar de speelplekken, begeleiding van de installatie, aankleding, het ontwerpen en drukken van promomateriaal,...

Steun dit project

VERweven Verwonderen gaat deze zomer op toer in Kortrijk. Het weefgetouw zal een weekend lang aanwezig zijn op drie verschillende speelplekken. Op het einde van elk weekend schenken ze het wandtapijt aan de buurt en laten zo een spoor achter van het project. Voor het project werken ze samen met diverse partners: PTI Kortrijk, Jongbloed - de jongerenwerking van Bolwerk en Sophie Vanwynsberghe. 

Heb je een oude t-shirt die je een nieuw leven wil geven? Bloemen die gaan verwelken? Een oude halsketting? Breng het mee en verwerk het in het wandtapijt! 

Ze nodigen namelijk de bezoekers/wevers uit om - als die dat willen - zelf materiaal mee te nemen. Op die manier voeg je een extra, persoonlijke dimensie toe aan het project.   

De Durvers

Lisa Debeerst, Bolwerk en Jongbloed

Contacteer Lisa

Volg VERweven VERwonderen op social media