Sandy kijkt naar beelden op de camera

The Reject

Sandy Kelemba is een gepassioneerde en gedreven jonge vrouw. Ze diende een dossier in via het fonds strandschelp om op zoek te gaan naar de gepaste begeleiding voor het realiseren van haar kortfilm ‘The Reject’. Deze aanvraag werd goedgekeurd! We gingen samen op zoek naar de gepaste professionals om Sandy als regisseuse en filmcomponist te begeleiden bij de artistieke uitwerking van haar project.  

Afwijzing is een veel voorkomend gevoel bij tieners, of het nu gaat om vriendschap, liefde, familie of jezelf accepteren hoe je bent. Daarom vertellen we hier het verhaal van Naomi en hoe die afwijzing haar leven een heel onverwachte wending heeft doen nemen op een dynamische, muzikale manier waarin zij, haar vrienden, familie en omgeving centraal staan!

Sandy wordt bijgestaan door scenariste en regisseuse Patrice Toye voor het scenario, en wordt nu begeleid door regisseuse Camille Ghekiere in de preproductie, productie en postproductie-fase van de kortfilm.

Dit project begon onder de vleugels van #DieNaamGaanZeZelfWelBepalen en vond steun bij de Koning Boudewijnstichting en het Fonds Strandschelp. Verder zorgde ook productiehuis 'Het Huys' mee voor de realisatie.

Synopsis

De 16-jarige Naomi staat aan de vooravond van het eerste concert met haar band. Een avond waarop ze het hart van haar bandlid, Nathan, probeert te winnen. Navigerend tussen drama en muziek, wordt ze achtervolgd door haar grootste onzekerheid...

Volg het project hier op Instagram

filmfestival oostende

Nominatie Filmfestival Oostende

De film wordt op dit ogenblik afgewerkt, maar dat belette Sandy niet om haar film in te dienen in de kortfilmcompetitie van het festival. Met succes, want vandaag raakte bekend dat Sandy geselecteerd is met The Reject. Op zaterdag 27 januari gaat haar kortfilm op die manier in première en dat meteen voor een uitgelezen publiek van filmkenners.

Daarna volgt ook nog een Kortrijkse première in de Budascoop. Binnenkort meer info daarover.

 

     

Dit project kadert in het jongerenproject #Dienaamgaanzezelfwelbepalen.

Hoofdpartners: