Sandy kijkt naar beelden op de camera

The Reject

Sandy Kelemba is een gepassioneerde en gedreven jonge vrouw. Ze diende een dossier in via het fonds strandschelp om op zoek te gaan naar de gepaste begeleiding voor het realiseren van haar kortfilm ‘The Reject’. Deze aanvraag werd goedgekeurd! We gingen samen op zoek naar de gepaste professionals om Sandy als regisseuse en filmcomponist te begeleiden bij de artistieke uitwerking van haar project.  

Afwijzing is een veel voorkomend gevoel bij tieners, of het nu gaat om vriendschap, liefde, familie of jezelf accepteren hoe je bent. Daarom vertellen we hier het verhaal van Naomi en hoe die afwijzing haar leven een heel onverwachte wending heeft doen nemen op een dynamische, muzikale manier waarin zij, haar vrienden, familie en omgeving centraal staan!

Sandy wordt bijgestaan door scenariste en regisseuse Patrice Toye voor het scenario, en wordt nu begeleid door regisseuse Camille Ghekiere in de preproductie, productie en postproductie-fase van de kortfilm.

 

Voor procesbegeleiding kan Sandy beroep doen op de projectcoördinator van het jongerenproject #Dienaamgaanzezelfwelbepalen.

Dit project is mogelijk dankzij het Streekfonds – Fonds Strandschelp

 

Volg het project hier

Dit project kadert in het jongerenproject #Dienaamgaanzezelfwelbepalen.

Hoofdpartners: