Dien jouw Dare to Care project in

Vul dan onderstaand formulier in voor 15 december 2021 middernacht. De jury komt samen op 17 december, zodat je voor 24 december weet of het al dan niet geselecteerd is voor verdere ondersteuning. 

Tip: Probeer in de beschrijvingen zoveel mogelijk informatie te geven over je aanpak, partners, methodologie en geef een indicatie van het budget dat je nodig hebt en waarvoor het gebruikt zal worden. Beter te veel info dan te weinig.

Hoe zet jij in op zowel de zorg voor mensen, als de natuur? Hoe breng je beiden dichter bij elkaar? Hoe zet je kunst en/of creativiteit als tool in voor je project?
Geef een opsomming van individuen, organisaties, bedrijven, waarmee jij dit project wilt uitvoeren? Voor deze projectoproep is het belangrijk om cross-sectoraal samen te werken. Welke sectoren breng je met je project samen?
Toon aan dat het project verder gaat dan persoonlijk ontwikkeling. Hoe heeft dit project een impact op de samenleving en hoe we omgaan met zorg voor mens en natuur?
DURF2030 kan helpen met het zoeken naar de juiste partners voor je project, we kunnen communicatief ondersteunen en je helpen zoeken naar middelen om je project te realiseren. Geef hierin zeker een begroting van je project mee.