ROPE12 op avontuur in de basisschool Torenhof

Hallo iedereen, ik ben ROPE12 

Jullie kennen waarschijnlijk mijn grote broer ROPE van Ief Spincemaille. Toen hij op bezoek kwam in Kortrijk liet hij een klein stukje achter, dat ben ik: ROPE12.

De komende 2 weken verblijf ik in de basisschool Torenhof in Waregem. 'De draad terug opnemen' is hun centraal thema dit jaar en ik wil hen daarbij graag helpen. Ik ben benieuwd wat mij te wachten staat de komende 2 weken! Stay tuned en volg mijn avontuur op de sociale media van DURF2030.

Wil jij graag eens met ROPE12 op avontuur? Klik dan hier. 

ROPE12's eerste schoolweek

Ik had een prachtig avontuur de voorbije week waar ik heel wat nieuwe vriendjes heb gemaakt, ook de leerkrachten zijn fan van mij. We hebben samen boekjes gelezen en ik werd in de meest vreemde posities geplaatst en gewrongen. Het was een fantastisch avontuur! Ik ben benieuwd wat mij de deze week te wachten staat. 

In de "klaskring" met de 3e kleuterklas

Ik vermaak mij hier fantastisch in de Torenhofschool samen met mijn vrienden en vriendinnen. Vorige week had ik even de tijd om samen te zitten met enkele kindjes van de 3e kleuterklas om hen enkele vragen te stellen. Toen ik hen vroeg wat ze graag van mij zouden maken, antwoordde Soulijman dat hij mij zou gebruiken als grote glijbaan vanuit zijn kamer, hop naar beneden in zijn tuin! Dat zou toch fantastisch zijn? Cecile zou mij gebruiken als een hele groot boot om de oceaan mee over te varen. De stoere Mauro ziet mij als een slang die alle gevaarlijke boeven in de streek oppakt. 

Natuurlijk kan ik hier niet eeuwig blijven en vertrek ik binnenkort op een ander avontuur. Ik vroeg de kinderen waar zij denken dat ik straks naar toe ga. "Ik denk naar een ander land. Misschien Marokko? Maar JUF, kan ROPE12 eigenlijk op een vliegtuig?", vroeg Ilyano. Toon denkt dat ik een winterslaapje ga doen onder de grond en wanneer ik wakker word, 3x zo groot zal zijn. 

Tekeningen van ROPE12

De leerlingen van het 3e leerjaar kregen de opdracht om een tekening van mij te maken en bij te schrijven wat ze zo leuk aan mij vinden. Zie hier de prachtige resultaten :) !

ROPE sport

ROPE's laatste dag

Na 2 fantastische weken neem ik afscheid van de Torenhofschool in Waregem. Op mijn laatste dag word ik nog eens goed in de watten gelegd. Ik zal jullie missen lieve vrienden en vriendinnen! 

Op naar het volgend avontuur! 

Leuk nieuws

Deze week kreeg ik leuk nieuws vanuit Waregem. De Torenhofschool mist mij enorm en deed daarom een themaweek rond 'ROPE'. Alle klassen gingen door elkaar aan de slag met als doel verbondenheid te creëren.

Ik mis jullie ook, hopelijk tot snel!  

ROPE12


Volg ons op sociale media