Ik ben ROPE12, aangenaam

07-06-2021

Hallo iedereen, ik ben ROPE12 

Jullie kennen waarschijnlijk mijn grote broer ROPE van Ief Spincemaille. Toen hij op bezoek kwam in Kortrijk liet hij een klein stukje achter, dat ben ik: ROPE12.  

Ik stel me even voor, ik ben 12 meter lang, 30 centimeter breed en heb een mooie blauwe kleur. Ze noemen mij wel ROPE12 (touw) maar ik ben/kan meer dan je denkt! Ik heb meerdere gezichten, je kan namelijk heel veel met mij doen. Hoe? Dat laat ik graag aan jullie over! Ik word graag gevoed door jullie creativiteit.  Mijn grote broer werd gebruikt als zetel, als hindernis, als communicatiemiddel, … Dit zijn inspirerende voorbeelden maar ik ben leergierig en probeer graag nieuwe dingen uit. In enkele weken leren jullie mij kennen. Durf mij te gebruiken en durf creatief te zijn!  

Ik hou van leuke herinneringen om nadien op terug te kijken en anderen te inspireren. Dus daag ik jullie uit om mijn bezoek op een creatieve manier te documenteren. Ik hou van filmpjes, blogs, foto’s, tekeningen, … Al mijn avonturen worden samengebracht op één groot platform om mijn vrienden op de hoogte te houden. 

Willen jullie het touw in eigen handen nemen het komende schooljaar?   

Hak de knoop door en stuur een mailtje naar hello@durf2030.eu om mij te reserveren!