Het Pakhuis

Wat is Het Pakhuis? 

Het Pakhuis is een online jeugdhuis. Het is een warme plek gemaakt voor en door jongvolwassenen. Momenteel zijn al meer dan 600 jongvolwassenen betrokken. Het Pakhuis is een project van Jeugdhuis Jakkedoe in Desselgem.

Wat doet Het Pakhuis?

Door een online gemeenschap op te bouwen, wil Het Pakhuis eenzaamheid aanpakken.  Aan de 'toog', de centrale ruimte in het online jeugdhuis, kan je nieuwe mensen leren kennen. Er is ook een plaats om elkaar creatief uit te dagen in 'het creatief atelier'. Spelletjes spelen, boeken lezen en allerhande hobby's uitoefenen kan in onze 'hobbyhoek'. Als laatste kan je komen thuiswerken en thuis studeren in hun online Blokkot.

Breng Het Pakhuis een online bezoekje

Het Pakhuis (discord.com) 

Hoe kan je Het Pakhuis helpen verder ontwikkelen?

Ze willen jongvolwassenen bereiken die (al online vertoeven en) op zoek zijn naar aansluiting bij een warme open online gemeenschap. Ze hebben echter gemerkt dat het moeilijk is om die jongvolwassen te bereiken zonder mediapartner. 

Verder is Het Pakhuis op zoek naar vrijwilligers die het online Blokkot vorm willen geven en kenbaar maken in de verschillende hogescholen in Kortrijk. 

Interesse?

Contacteer Jordy