DURF2030 on air tijdens Sinksen 2021

21-05-2021

DURF2030 on air tijdens Sinksen 2021

Dit weekend is het zover, Sinksen in Kortrijk! Geen fysieke rommelmarkt of toneeltjes in het Begijnhofpark, anders dan anders dus. Maar daarom niet minder leuk! Integendeel, Quindo stelt voor: Radio Sinksen vanuit Café BK6.

BK6 wordt tijdens het Sinksenweekend helemaal omgetoverd tot radiostudio. Samen met Quindo maken verschillende organisaties en projecten een weekend lang topradio. Gedurende drie dagen wordt 92.2FM volledig gekaapt door Radio Sinksen.

Ook DURF2030 is terug te vinden in het programma. Maar welke DURF-projecten kan je allemaal verwachten tijdens deze once in a lifetime?

What If?

Tijdens de overname van Cathy Bertel, de durver van What If?, kom je meer te weten over de nieuwe bezigheden die onze medemensen ontdekten tijdens de coronacrisis. Ben je benieuwd? Stem zondag 23 mei tussen 13u en 14u zeker af op Radio Sinksen.

Operatiekwartier

Operatiekwartier is een on- en offline community radio in Kortrijk. Met co-creatie als rode draad streven ze inclusiviteit en laagdrempeligheid na. Zij bezorgen jou, zondag 23 mei, de mooiste plaatjes van 15u tot een gat in de nacht (lees 3u) op Radio Sinksen.

Haus of Consent & Schouwburg

Save the best for last zeggen ze wel eens. Tijdens de sessie van Haus of Consent & Schouwburg word je helemaal ondergedompeld in het onderwerp genderidentiteit. Meer hierover op maandag 24 mei van 14u tot 15u op Radio Sinksen.

Dit zijn maar enkele van de diverse programma's die de revue zullen passeren. Dus wees welkom en kom zeker af dit weekend en drink een glaasje in Café BK6 met op de achtergrond Radio Sinksen!