DURF zoekt tijdelijke medewerker Durfbar

16-03-2023

In welk team/directie kom je terecht?

Durfbar is gevestigd in Broelkaai 6. Je komt terecht in een team van de Schouwburg onder de directie Vrije Tijd.

Wat is het doel van de functie?

Als medewerker Durfbar verzorg je een geheel van administratieve en uitvoerende taken. Je verleent info en verwerkt vragen van interne of externe klanten met als doel de werking van een team of een dienst te ondersteunen en een vlotte, correcte en klantvriendelijke dienstverlening te verzekeren.

Je vervolledigt het DURF2030-team als barverantwoordelijke van de DURFBAR.

We verwachten jou telkens van 16u tot 24u, elke donderdag tot en met zaterdag, waarbij jij de verantwoordelijkheid zal dragen tot het runnen van de DURFBAR tijdens de openingsuren.

Je weet van aanpakken, bent klantvriendelijk, zelfstandig, doortastend en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Flexibiliteit is een must waarbij je in team samenwerkt met het DURF-team en de gebruikers van Broelkaai 6.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 • Je staat in voor het dagelijks functioneren van de bar; je zorgt voor een correcte opstart van de bar (vanaf 16u) waarbij je ook verantwoordelijk bent tot de sluit van de bar (om 24u), hierbij is opkuis inbegrepen. De bar wordt telkens netjes nagelaten (binnen en buiten). Dit is cruciaal voor het dagdagelijkse gebruik van de BK6-site de dag erop.
 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de bar -en zaaluitrusting, inclusief de stadstuin. De focus ligt dit jaar op de tuin van BK6. Concreet betekent dit dat de tuin gebruiksvriendelijk moet zijn wanneer de Durfbar opent. De ruimtes binnen moeten uitnodigend zijn; m.a.w. alles staat op orde bij ontvangst van het publiek.
 • Je werkt op een klantgerichte manier samen met interne en externe partners omtrent projecten binnen BK6.
 • Je stuurt een groep jobstudenten aan die tewerkgesteld zijn voor DURFBAR. Tijdens jouw werkuren vallen zij onder jouw verantwoordelijkheid.
 • Tijdens jouw aanwezigheid op de site van BK6 zie je erop toe dat het monument gedurende de openingsuren op een respectvolle manier gebruikt worden.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

 • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of een diploma dat toegang geeft tot niveau C.
 • Je bent snel inzetbaar. We verwachten jou van 17 april 2023 tot en met 17 juli 2023.

Hoe verloopt de selectieprocedure?

Inschrijving
Je registreert je eerst via deze link.

Screening CV
Aan de hand van de toelatingsvoorwaarden gaan we na of je al dan niet kan deelnemen aan deze selectieprocedure.

Kort interview
Je wordt bevraagd rond jouw interesse en inzicht in de job, kennis, ervaring, competenties, persoonlijkheid en motivatie. Er wordt afgetoetst of er een potentiële match is met de job en het team.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een 4/5de contract van bepaalde duur op C-niveau van 3 maanden, te starten 17 april 2023
 • Maaltijdcheques van 7,50 euro
 • Gratis aansluiting bij GSD-V
 • Gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
 • Fietsvergoeding
 • Eindejaarspremie
 • Groepsverzekering (tweede pensioenpijler)
 • Een mooi verlofpakket (33 tot 35 dagen) (a rato van het aantal maanden) en een flexibel uurrooster
 • Een loopbaan met ontwikkelingskansen en nieuwe uitdagingen

Functiegegevens

Functietitel: Tijdelijke medewerker Durfbar

Directie: Vrije Tijd 

Team: Schouwburg

Loonschaal: C1 - C3 (4/5e max)

Rapporteert aan: Teamverantwoordelijke

Heb je vragen?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lies Decock, de selectieverantwoordelijke voor deze procedure, via vacatures@kortrijk.be .

Kortrijk als werkgever

Elke dag zet je je samen met meer dan 1800 collega's van stad en OCMW in voor dé Kortrijkzaan. Ons aanbod qua dienstverlening is zeer divers, denk maar aan sport, cultuur, burgerzaken, kinderopvang, thuiszorg, sociale tewerkstelling, onderwijs, integratie, stadsontwikkeling, huisvuilophaling, groen, parkeerbeleid, armoedebestrijding, schuldhulpverlening, evenementen, economie, wegenwerken, woonzorgcentra... De uitdagingen voor de diensten en de medewerkers zijn dan ook groot en evolueren voortdurend. Samen zorgen we ervoor dat het aanbod afgestemd is op de wensen en behoeften van de inwoners van Stad Kortrijk, samen maken we van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen.

Visie

Kortrijk kiest voor op-en-top klantentevredenheid dankzij snelle en slimme dienstverlening. Kortrijk is een stad waar iedereen meetelt. Kortrijk is trendsetter in Vlaanderen vanuit sterke partnership en dankzij de inzet van medewerkers met een zeg-en-doe-mentaliteit. En dat weerspiegelt zich in onze waarden.

Waarden

Onze waarden en bedrijfscultuur spelen een cruciale rol in ons verhaal. We vinden het belangrijk dat elke medewerker de Kortrijkse waarden uitdraagt. Ben je ondernemend? Heb je respect voor andere meningen? Durf je open communiceren? En ben je een echte teamplayer? Dan zal je je helemaal kunnen vinden in onze filosofie.

Kom meer te weten over onze missie en waarden