Centrum Leren en Werken maakt een mobiele snoezelbox

Wat gaat ze doen? 

Leerlingen 3de graad verzorging en bedrijfsbeheer van het Centrum Leren en Werken maken een mobiele snoezelbox op vraag van jeugdbeweging Skiver in Lauwe die werkt met kinderen met een beperking. Met deze snoezelbox willen we deze pas opgestarte jeugdbeweging een extra duwtje geven. 

Hoe gaan ze te werk? 

Onze snoezelbox zal bestaan uit 9 mobiele boxen waarbij in elke box een bepaald zintuig centraal zal staan. Ook de buitenkant zal bekleed worden met snoezelmateriaal. Samen vormen de 9 boxen een puzzel waarbij het logo van Skiver te zien zal zijn. 

Met wie gaan ze te werk? 

We hebben reeds Villa Imagina bezocht en zullen nu bij hen workshops volgen. Daarnaast verzamelen we allerhande wegwerpmaterialen en zoeken we naar ideeën om onze boxen aantrekkelijk te maken. We hebben reeds enkele collega's warm gemaakt om deel uit te maken van ons project. Zo zullen zij instaan voor het schilderen van de boxen. 

Wie of wat zoeken ze nog?

Verder zijn we nog op zoek naar professionals die ons verder kunnen helpen hoe we het best snoezelmateriaal kunnen maken en waar we moeten op letten bij de ontwikkeling ervan. Ook zoeken we nog een bedrijf dat ons kan voorzien van houten boxen (boxen 50x50x52 met een afneembaar deksel). 

 


De Durvers