LOF is een ruimte waar creatieve zielen even in de spotlights gezet worden. 

Creëren, van wat dan ook, is een soort honger naar 'iets' die nooit gestild raakt. ​Je bepaalt een richting maar weet zelden wat de uitkomst zal zijn. Het is altijd boeiend en spannend, nooit saai. Je verliezen in het creatief proces is een zalig gevoel dat echt verslavend werkt.

Zowel het traject als het resultaat zetten automatisch nieuwe ideeën in gang, bij jezelf of bij anderen. Daarom brengt LOF een verrassende mix van exposanten. 

"Creëren, van wat dan ook, is een soort honger naar 'iets' die nooit gestild raakt."

Een lofbetuiging aan hun passie. Toegankelijke concepten en realisaties, die laten zien dat het niet altijd 'kunst met een grote K' moet zijn om iets tofs te brengen en te boeien.

Elke expo duurt slechts 2 weekends. Ben je heel curieus? Spring dan gewoon om de 2 weken even binnen om je portie inspiratie op te snuiven. Elke expo is trouwens gratis te bezoeken.
 

EXPO n° 30 
4-5 maart en 11-12 maart 2023

Lotte Vandeghinste & Isabelle Desloovere

Lotte en Isabelle gaan in deze expo in dialoog en tonen een mix van pure beeldende poëzie en abstractie, verhalen en gevoel. Geniet van een leuke babbel met hen tijdens de expo en ontdek wat hen boeit en hoe hun werken ontstaan.

Locatie 

Loof-site Kortrijk
wolvenstraat 1
8500 Kortrijk

Meer info hier


De DURVERS

 

                                  Volg LOF op sociale media