Indienformulier Onverwachte Ontmoetingen

Fijn dat je een project wilt indienen voor de projectoproep "Onverwachte Ontmoetingen"!

We willen je er ook nog even aan herinneren dat je je project moet voorstellen op een DURF Coffee of Apéro. Nog niet gedaan? Geen probleem, je kan hier de komende data checken.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We raden aan om je antwoorden voor te bereiden in een apart tekstdocument zodat je daarop kan terugvallen indien er zich een technisch probleem voordoet tijdens het invullen of indienen van het formulier.

Je project is pas ingediend als je op de knop "Dien je project in" geklikt hebt en de bevestigingsmail van hello@durf2030.eu ontvangen hebt.

Hoe zet je project in op spontane ontmoetingen? Op welke manieren en waar zorgt het ervoor dat contacten vlotter verlopen?  Hoe kunnen we het individuele even achter ons laten? Hoe zet je hiervoor kunst en creativiteit in?
Geef concreet aan met welke organisaties, verenigingen of bedrijven je gaat samenwerken en wat hun rol is in het project. Voor deze projectoproep is het belangrijk om cross-sectoraal samen te werken. Welke sectoren breng je met je project samen?

Je kan in dit formulier een globaal budget meegeven. Stuur een meer gedetailleerd budget in excel door naar hello@durf2030.eu voor de deadline van 15 november2023.
Indien je project het budget van 7500€ overschrijdt, kan je aangeven hoe je voor extra financiering gaat zorgen via eigen middelen, partnerbijdragen, Growfunding, sponsors,...