DURF WERKT Online Feedbacksessie 6

25/08/2022 19:00 - 20:30

Hoe waarderen we ons eigen en andermans werk?  

In de war for talent wordt gesmeten met groepsverzekeringen, bedrijfswagens of mobiliteitsvergoedingen. Dat is misschien fijn voor de werknemer, maar minder aangenaam voor de werkgever die ongewild in een opbod terecht komt. En toch moeten er andere manieren bestaan om te tonen dat je het werk van je werknemer, jouw collega, jouw baas waardeert. En wat is de waarde van jouw werk in jouw leven? Hoe maak je die zichtbaar, voelbaar en deel je die met anderen?  

Rond deze uitdaging brainstormden 20 deelnemers uit verschillende sectoren tijdens de Innowiz sessie op 16 juni. Het resultaat zijn 10 experimenten die verder verfijnd en gekneed kunnen worden tegen eind 2022. Ben je benieuwd naar de resultaten? Wil je zelf nog instappen en de concepten verder helpen uitwerken? Schrijf je in voor de online inspiratiesessie.

We starten met een korte intro over DURF WERKT, daarna worden de 10 experimenten gepitcht en kan je direct feedback geven. We nemen alles mee naar het kick-off event op 14 september, waar alle co-creatie teams gevormd zullen worden.

Schrijf je hier in: