15/06/2022 09:00 - 12:30

DURF WERKT brainstorm: Hoe maken we de switch van werkgelegenheid naar werkgenegenheid?

Locatie: Innowiz, Howest Industrial Design Center, Marksesteenweg 58, 8500 Kortrijk.

In DURF WERKT buigen we ons over de toekomst van werk. Of is het werk van de toekomst?

Tijdens deze brainstormsessie bedenken we naar de zotste oplossingen rond de uitdaging "Hoe maken we de switch van werkgelegenheid naar werkgenegenheid?".

Het leven is meer dan werken alleen, maar toch spenderen we een aanzienlijk deel van ons leven op ons werk. We kunnen er dan ook maar beter het beste van maken :-). Daarom gaan we graag op zoek naar meer G´s op de werkvloer en onderzoeken we hoe we maximale genegenheid, geluk, goesting en gelijkheid kunnen uitbouwen als we aan de slag zijn. Hoe zorgen we voor een extra verbondenheid met collega´s en werkgevers? Waar halen we in de toekomst ons plezier uit zonder dat we verzanden in eindeloze teambuildings? Hoe zorgen we voor meer wederzijds respect tussen werkgever en werknemer? Wat zijn de sleutelfactoren zodat we ons nog meer betrokken voelen en duurzame relaties kunnen uitbouwen? Hoe maken we met andere woorden de switch van werkgelegenheid naar werkgenegenheid? 

De inschrijvingen zijn momenteel afgesloten, maar niet getreurd er komen nieuwe workshops aan. De data worden binnenkort bekend gemaakt.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief