ROPE12 in Hogeschool Vives Kortrijk

Hallo iedereen, ik ben ROPE12 

Jullie kennen waarschijnlijk mijn grote broer ROPE van Ief Spincemaille. Toen hij op bezoek kwam in Kortrijk liet hij een klein stukje achter, dat ben ik: ROPE12.

De afgelopen 2 weken verbleef ik in de Hogeschool Vives in Kortrijk. Hier zie je wat ik heb beleefd! Stay tuned en volg mijn avontuur op de sociale media van DURF2030.

Wil jij graag eens met ROPE12 op avontuur? Klik dan hier.

Internationale week 

Bij mijn aankomst op de Hogeschool Vives in Kortrijk was de internationale week net van start gegaan. Ik kwam voor het eerst in contact met mensen die een heel rare talen spraken; Frans, Italiaans, Engels, ... het was allemaal nieuw voor mij, maar ze waren wel heel erg vriendelijk en enthousiast! Na het inleidingsmoment werd ik meteen opgetild door vele handen richting de creatieve ruimte in het IPSOC gebouw. Daar werd ik ontvangen door de eerstejaarsstudenten orthopedagogie en internationale studenten. Voor het vak 'creatieve expressie' kregen de studenten de opdracht om met mij iets creatiefs te doen. Het was fantastisch! Ik was de 'blauwe' draad doorheen hun creatief voorstel. Bekijk de video hieronder om te zien wat ik samen met de leerlingen heb gedaan. 

Klankverkenning ROPE12

Enkele eerste jaarstudenten gingen met en op mij op zoek naar klankverkenning. En ik moet toegeven, ik vind het best een leuk resultaat!